BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 28, 2013

Hurmmmm...

Terasa nak update pulak memandangkan semua pakat ada entry..it been a long time..haaaaaaaahhhh.. (bunyi nafas lega) hahah...ngokngekngong..cuti-cuti..xbanyak yang berubah cuma diri ini semakin membesar..kalau tengok dah macam cikgu umur 30tahun..orang muda-muda kurus, slim dan menawan..kalau saya makin hari makin membesar macam my aunty..opssss...haha..jahatt muluttt ko nie..

nak update pasal cinta ? nanti orang cakap ada masalah pulak or nak sweet kat blog la tu..
nak update pasal assignmnt ?? cakap lebih tapi buat pun..
nak update pasal diri ??? TAK ADA YANG MENARIK !!
apa lagiii ???

saja nak warming up kat tangan dengan menaip sebelum buat assignmnt..ecece..bajet taip assignment panjang-panjang padahal copy and paste je..haha..

kepada rumate yang nampak entry terbaru nie sila dengar nasihat saya..

TOLONG BUAT KERJA !! HAHAHAHAHAH !! XD 

KBYE !!

3 comments:

Syahiirah Hasan said...

Tahniah da stat wat! Rajinnnnnnnn

alang said...

wei wei wei...hello?? masih ada kt situ kh???hahaahahahah

ieqa hasan said...

K bye !