BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, September 22, 2012

LOOKING FOR YOU..



LOOKING for a guy who wipe my sweat..
LOOKING for a guy who let me bite him hardly..haha..i mean gigit not "other" bite..lalalala
LOOKING for a guy who stay beside me when m need him..
LOOKING for a guy who lend me his shoulder when m sad..
LOOKING for a guy who let me knock his head..hahaha
LOOKING for a guy who know what I like..
LOOKING for a guy who make me so special..
LOOKING for a guy who blablablabla..

And I already found that guy..my only one who "TAHAN" with me..haha..he said no one in this world patient like him with a typical girl like me..AGREE !! looking for you long time dear..I know everything happen before this have it own reason..God let us meet for one reason to love each other..I may not the perfect person to you and keep playing around but I try my best to love you in any condition till I close my eyes..I'll make sure never break ur heart so do you..

Dear LORD,

Please hear my prayer.I'.m not asking anything but only want YOU to bless our relationship..take away any bad things happen to our relationship and make sure YOU always stay in our mind and heart and never let evil control us. Heavenly Father my heart is trusted in you for your great help. Amen.


There is no fear in love, but perfect love casts out fear. For fear has to do with punishment, and whoever fears has not been perfected in love.
1 John 4:18


Thursday, August 2, 2012

Subjek..

memandangkan tak tau nak post apa..so post la subjek yang menarik perhatian seluruh warga kelas..haha..

EDU3- MURID DAN ALAM BELAJAR
PJM4- RENANG
PJM5- PERTUMBUHAN DAN PERKEMBANGAN PEMBELAJARAN MOTOR
PJM6- ANATOMI DAN FISIOLOGI
PKE1- PENDIDIKAN KESIHATAN SEKSUALITI
WAJ3- ENGLISH LANGUAGE PROFICIENY II
WAJ4- LITERASI BAHASA
WAJ5- NUMERICAL LITERACY
WAJ9- KOKURIKULUM PERMAINAN

aku rasa sem nie memang giler babyyyyyyyyy kental punya subjek..
1. aku bukan dari kelas sains..rujuk PJM6
2. aku xsuka nombor..rujuk WAJ5
3. aku xsuka hafal..rujuk EDU3
4. aku xsuka bahasa,,rujuk WAJ4
5. aku xsukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...xda lagi asa nya..hahah..
6. kira yang lain ok sikit la nak masuk otak...lebih2 lagi PKE1 ..satu kelas semangat..!! ahaha..

adohaiiii..dah nak jadi cikgu pun xtau pape..balik rumah la bro..no way man !! memandangkan subjek memang 'senang' so aku nekad ambik perhatian lebih kat kelas dan tulis nota..panjang siotttttt...lenguh tangan tulis nota..nak wat camne..nak pandai kena usaha lebih..huhu..GOD BLESS ME..


Sunday, July 29, 2012

entri..

lama xupdate blog..buka pun cuma tengok awan-kawan yang lain post..huhu..xtau nak tulis apa sebenarnya..tunggu k..tengah nak pulas minda nak taip apa..hihi.. :)

wait for me..

Monday, June 25, 2012

Raining...



jom layan lagu nie..best giler..cari-cari terjumpa juga lagu nie..lagu jamming kawan aku..falling in love with this song..dulu pernah dengar tapi tak tau katne..hurmm..sementara aku ingat balik..dengar jela.. :)

Tuesday, June 19, 2012

AKIK AKU..

1 year since you left us.. I hope you doin fine 'up' there..I know GOD take a good care of you there & we missing you badly here aki..YOU ALWAYS IN OUR HEART AKIK..


:)

KERANA KAU BEGITU BERHARGA..

lama dah tak update blog semenjak dua menjak nie..haha..tajuk dia xley blah biasalah nak kasi gempak sikit..kuang2..

hidup nie tak sah kalau tak sakit..setahun atleast ada 2 or 3 kali camtu sakit..termasuklah diri ku nie..baru je sehari masuk kelas dah minta MC..telinga kiri aku wat hal betul..macam tersumbat & sakit giler babengnya..tak tahan sangat jadi pergilah hospital..mula tu g hospital baru lepastu nurse kat sana cakap pergi kat hospital lama dulu..alahaiii...kan dah buang masa tadi..so ktorg pergi la hospital lama..dah la banyak orang..nama pun hospital..ahaha..

check punya check rupanya ada 'fungus' kat dalam telinga..halamak..bila masa pulak aku tanam 'kulat' dalam telinga nie..hahaha..nak cakap tak korek sehari 2 kali korek..haiisshhhh...tak boley wat manja sikit terus naik 'kulat'..sandi maiii..haha


angka giliran SPM..hahaha


punya la sakit..dia bagi 2 nie je ubat...
xpela..huhu




moral of the story : jagalah kesihatan telinga anda..jangan korek selalu & jangan pulak tak korek..haha..kerana kau begitu berharga..



Wednesday, June 6, 2012

Letter to you GOD..





Almighty God, hear this relationship prayer. As You are first in my heavenly heart and mind and spirit, so do I desire a companion for my earthly heart and mind and being. Guide me to the partner You know is perfect for me. Help me walk in faith until that time of our first meeting. Then guide me through every stage of our relationship so that, as we move ever closer to You, we grow closer to each other in Love, in Joy, and in Faith.
Thank You God, for hearing my prayer. Amen!




1 Corinthians 13:4-8
Show me how I can become a partner worthy of love.Love is patient and kind; love does not envy or boast; it is not arrogant or rude. It does not insist on its own way; it is not irritable or resentful; it does not rejoice at wrongdoing, but rejoices with the truth. Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things. Love never ends. As for prophecies, they will pass away; as for tongues, they will cease; as for knowledge, it will pass away.

Monday, May 28, 2012

remembered

im comin home..im comin home home..tell the world im comin home..yipieeeeeeee !! feels like in heaven..haha..amboiii..terlampau sangat tu..haha..haritu balik gune maswings..kelas gitu..sume balik guna airasia..bajet sungguh..haha..waittt !! perlu ke cerita..?? O.o ..5 mins before landing, view la permandangan kat bawah then something pass by..jeng3..SUPERMAN !! haha..xdela..tengok Pulau Li Hua..suddenly I think about this 'person'..why ?? why I need remember bout a person who never love or miss me ?? its like you singing infront billion of people on stage and it sound like frog..and it keep playing on ur mind..and you cant stop think bout that..extremely exhausted with it..lebih-lebih lagi bila outing dengan kawan-kawan..all the place that we heading remind me bout this 'person'..how can I vanish him from my mind..I want carry on my life without thinking bout a person who already have his own life..hurmm...

dear you,

i wish nothing but the best for you..please take care of yourself..i know i dont have right to tell you this but for the last time.. i dont have right to tell you this but for the last time..be a good son that make ur mom and sis proud of you..and be a good teacher also.. :) last but not least .. SELAMAT HARI GAWAI.. :)

Saturday, May 19, 2012

friend..

i lose my friend who really close with me before..
i lose my friend who guide me into LORD..
i lose my friend who always talk crap things..
i lose my friend who gave moral support..
i lose my friend who always asked go to church..
i lose my friend who i fell in love with him before..
i lose my friend who always hate me..

now..i think we're enemy..
no more 'hye' or shouted called his name..
no more gossip we shared..
no more smiley..
no more joke around..
no more tag my name on facebook..
now i'm sure there's no more friendship between us..
now we're totally stranger..

i know since a 'new' thing happen last-last-last week..
u started stayed away from me..
i never thought this would happen between us..

last from me to you my friend :
i never want this thing happen between us, i never want you become like this & i never want to be somebody you used to know..for me, we still friend..i hope you happy.. :)

THANKS FOR BEING MY FRIEND ALL THIS TIME

' Nothing can be compared to a faithful friend, and no weight of gold and silver is able to countervail the goodness of his fidelity ' : Ecclesiasticus 6:15







Thursday, May 3, 2012

hurmm..


enda ulih ku buai d ari idup ku..
t maya ku ingat ke janji tua..sinu mai..
mayuh dah jnji tua..tang mesti penanggul..
ku nda nemu nma asai d maya tok..
gaga kni..tusah kni..
tang d ndai maya ku beguna ke d..
d ngga aku bka ndai nma2 ngau d..
bia TUHAN nemu nma asai tua tok..
ngarap ke d bahagia..



p/s : enda betah d amai ku ick.. :'(

Thursday, April 12, 2012

KITA YANG TERBAIK..

Haritu KOT a.k.a kejohanan olahraga tahunan..kira nie 1st time la ktorg ikt sebab last year dorg buat utk budak-budak junior je..bersukan sakan la ktorg aritu..tak semua..yang pasti budak kelas ada take part juga..wajib ok !! hehe..ktorg nie masa sukantara je rajin nak ikt..kalau KOT malas ckit..sebab bukan tandingan..haha..





sweetnya dia dengan coach dia.. :)


K.K yang paling ktorg banggakan masa KOT..hehe..
pecah rekod lompat tinggi..
waktu kelas tak bangga lagi..hahaha
sorry asif.. :P

TAHNIAH KEPADA FIZA (OLAHRAGAWATI), HASIF, AJMAL, ERDA, SHARON,..
akhir sekali....saya..hehe.. ^^




Sunday, April 8, 2012

GIRL RULES..

untuk kaum-kaum lelaki tolong paham ok.. :)

1. tolong bagi perhatian kepada kaum wanita..kadang-kadang perhatian dapat buatkan dia lebih yakin bahawa andalah yang terbaik untuk dia..

2. faham apa yang ingin dia sampaikan..perempuan nie, dia akan bagi hint..terpulanglah kepada pasangan samada faham ke tak apa yang cuba disampaikan..kalau anda buat muka bodoh sambil berfikir 'wat's the point she tried to said '..dengan serta merta dia akan ubah topiK..maknanya anda dalam BAHAYA !! ..bolehlah imbas kembali apa yang try sampaikan sebelum nie..



3. kaum wanita tak suka bila pasangan tidak pernah iktirafkan status dorg..bukan nak tunjukkan kat facebook yang korg "inreationship" cuma nak kepastian..kalau betol couple cakaplah couple..kalau tak cakap tak..senang die nak cari yang lebih berani bawa hubungan yang diiktiraf daripada hubungan tergantung dengan tali rafia..haha..

4. pastikan hubungan tu xpernah terputus..walaupun jauh dari pasangan masing-masing..apalah guna handphone mahal-mahal tu..facebook & twitter kan ada..alaaaaa...tu pun perlu gtau ke kaum lelaki ?..anda lebih arif lagi ok..add awek-awek hot boleh pulak..awek sendiri terbengkalai..cetttt...jangan sampai seminggu baru nak kontek..kalau sekali boleh dimaafkan kalau dah berkali-kali tak teruskan hubungan korg..

5. " jangan main belakang" ..........maksud dia jangan curang...ada sesetengah perempuan dia akan balas balik apa yang pernah anda buat..dia tak kan buat kalau anda x buat ok.. :)

6. kawan tu biar berpada-pada..kalau dah tau ada awek..yang dok layan perempuan lain lebih daripada awek sendiri tu kenapa..??haisshhhhhh..kalau dah suka sangat tu lepaskan dia..dia pon ada perasaan..kalau jenis kaum wanita yang nakal sikit dia akan buat benda yang sama juga..jangan salahkan dia sebab anda yang menggalakkan dia ke arah itu..hahah

7. kalau dah couple jangan nak cakap single..nak sangat single tu pastikan dah putuskan hubungan dengan awek anda ok..jangan nak gatal sangat nak pasang banyak-banyak..baru couple dah buat perangai belum lagi kahwin..macam manalah nak jadikan sebagai calon suami..

8. bila rasa perlu baru nak cari..oooooooohhhhhhhh noooooooooooo...kaum wanita tak suka ookk !! bila anda wat camtu..peratus hubungan anda untuk bertahan ialah 1% ..paham-pahamlah...

9. jangan sampai orang lain (i mean guy) yang ambil berat tentang dia lebih daripada anda..benda nie takkan terjadi kalau anda kalau anda buat dekat no.1 kat atas tu..
" While you're ignoring her, another guy is gicing her attention & while you're giving her problems, another guy is listening.. "


10. buat dia percaya bahawa andalah 'soul-mate' or 'prince charming' dia ..so kena lah amalkan no.1 sampai no.9 k.. tu je yang cuba disampaikan.. :)







" Never leave the person who understand you more than you know" 


p/s : bagi yang terasa tu minta maaflah..bukan nak cari kesalahan tetapi ini kenyataan.. peace :)


Friday, March 23, 2012

GOD IS LOVE..

like usual..sign in my facebook..then take a look on IPSAH CHRISTIAN FELLOWSHIP..and I found something attract my sight then click it..

 


INTERESTING POST !!! ..READ THEN YOU KNOW.. :)


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Wednesday, March 21, 2012

BERLARI MENCAPAI TUJUAN


FILIPI 3 12:14

" AKU TIDAK BERKATA BAHAWA AKU SUDAH BERJAYA MELAKUKAN SEMUA YANG HARUS AKU LAKUKAN, ATAUPUN SUDAH MENJADI SEMPURNA. TETAPI AKU TERUS BERUSAHA DENGAN BERSUNGGUH-SUNGGUH UNTUK MEMENANGI HADIAH YANG DISEDIAKAN OLEH KRISTUS YESUS. ITULAH TUJUAN KRISTUS YESUS MENJADIKAN AKU MILIK-NYA. SAUDARA-SAUDARAKU, SEBENARNYA AKU TIDAK MENGANGGAP BAHAWA AKU SUDAH BERJAYA MEMENANGI HADIAH ITU. TETAPI SATU PERKARA YANG AKU LAKUKAN. AKU MELUPAKAN APA YANG DI BELAKANG DAN BERUSAHA DENGAN GIGIH UNTUK MENCAPAI APA YANG DIHADAPAN. ITULAH SEBABNYA AKU BERLARI TERUS KE ARAH TUJUANKU UNTUK MEMENANGI HADIAH ITU. HADIAH ITU HIDUP SEJATI DAN KEKAL YANG MERUPAKAN PANGGILAN BAPA KEPADAKU MELALUI KRISTUS YESUS  "

 


p/s : verses that keep me push myself to get what I need in my life..it empty and I try to fill it with never missed praying every night..i desperately need you LORD.. :(


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Sunday, March 18, 2012

THEY'RE SWEETEST CHILDS EVER..

dalam keadaan broadband yang ble2 mase je nak ke sepak jauh-jauh..update juga blog bout them..hehe..ST. RITA PRESCHOOL..missing them damn much..huhu..kalau oang lain lepak kat pusat sumber or kantin masa PBS..kami lepak dekat prasekolah..hehe..seronok tengok gelagat dorg..gelagat ble tgk cikgu baru msuk kelas..ahah..alahaiiii..

jastini..budak paling jahat..salu buli orang lain..
smpai cikgu sekali kena..huhu

gloria & ella


tracy.. :)

saya menyahut seruan "GURU PENYAYANG"
HAHAHAHAHA !!! ><

CUTE !!!~~




_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Sunday, March 11, 2012

new hairstyle ??


i want to change my hairstyle again..


pembaziran berlaku sekali lagi..huhu
my dad goin to kill me if i chnge my hairstyle..



gonna decide from now whther maintain or change my hairstyle..
hmm...




Saturday, March 10, 2012

PBS 1


KAMI GURU PELATIH YANG SANGAT BERJIWA TEGAR !! AHAHAH

pengalaman berasaskan sekolah or PBS..susah nak describekan perasaan tu..haha..memandangkan nie 1st time ktorg PBS so anggap benda baru..t klu dah masuk PBS ke2 atleast dh sedia dari segi fizkal dan mental..klau org lain lepak kat library mase PBS ktorg lepak kat prasekolah..haha..terasa keseronokan tu..nasib baik cikgu prasekolah bbaik hati benakan ktorg 'menumpang' kat sana..hehe..

nama pon dah prasekolah so x dapat la nak elakkan untuk berjumpa dengan bdak2 yg super active..walaupon dorg sume perempuan..jangan ingat dorg semua pemalu tapi sebaliknya..haha..nampak je cute tp ade yg ponteng sekolah..haha..tu GB yg gtau..haha..smpat juga mengajar kat prasekolah..agk tercabar bile ada budak yang sangat2 nakal ..cikgu die sendiri pon giv up dgn die..

paling syok sekali ble murid ucap selamat pagi..serious rasa cam nak gelak kuat2..haha..control2..malu la kalau org tgk..haha..dorg masuk kelas siap cubit pipi cikgu lg..ase cam..'ahhh..bangganya ada murid buat camtu'..haha..bongok la ko nie vic..haha..


barisan guru pelatih yang dipaksa menyanyi kalu x borang penilaian jadi mangsa..haha


budak prasekolah kesayangan kami !!
hehe..
saya dah tukar opsyen..
tukar guru prasekolah..haha


we miss jastini !! 
budak jahat xdatang sekolah masa hari terakhir..
:(


si vivian francine !!
awwwwww...cute sgt2 !!


saya dapat surat cinta !!!
ahahha..
saya sayang budak yang tulis surat nie..dia jujur sangat..haha !!



p/s : miss them !!





Thursday, February 23, 2012

GIRLS ..


OUTING !!
time assignment berlambak..ktorg sempat lagi berfoya-foya abeskan duit elaun..hehe..adohai..makan macam nak pecah perut..pastu mengeluh gemuk..==' ..tapi xpandai nak control nafsu makan tu..haha..siap g timbang tiap2 hari kat gim..sebab tu malas kit klu kelas kat gim..confirm mata xlepas pandang alat penimbang..rosak la alat tu nanti..hahalast destination YOGO GOYO..<-- betul ke nama nie?? ..haha..xtau la..hentam jela..tak fikir langsung pasal assgnmnt pdhal banyak g xbuat..huhu..+ dengan amali..penat betol jadi cikgu nie..sape cakap senang ??..huhu..bersabar la vic..GOD always with you..





Wednesday, February 15, 2012

HAPPY BIRTHDAY FREDERICK..



HAPPY BIRTHDAY FRED !!~
sorry for ur lost..
GOD love him more..
pray for him so he will rest in peace there..
no more pain that he goin through..


Tuesday, February 14, 2012

I LOVE YOU DAD





"Honor your father and mother"
 which is the first commandment with a promise  
“so that it may go well with you and that you may enjoy long life on the earth.” 
(Ephesians 6:2-3)

the worst thing happen in your life is when you lost someone that very close with you..u cant imagine it if you lost the person name "DAD" in your..you cant replace their love that they gave to you with others thing in this world..love and make ur parents proud of you before they leave you forever..

He just lost his father this afternoon..be strong..although im not with you to face this lost but i always pray for him so that he can escape from his sickness..pray for him..there's a reason why him leave you early because GOD dont want him in pain anymore..dont think of him as gone away..his journey just begun up there with LORD..no need to worry about him because he with LORD..just think him as restling from the sorrows and the tears in a place warmth and comfort..and think of him as living in the hearts..u still have ur mother and sister to take care..i may not like anyone else that besides you right now..but i always give u support at the back when you need me..dont worry im not going to run away from u..when u need me just tell me..i be right here for you.. MAY YOU REST IN PEACE ABAK.. 





p/s: I LOVE YOU APAK (MR MICHAEL LIAS)..before it too late..

Monday, February 13, 2012

HOPE..



So, I tell you, whatever you ask for in prayer, believe, that you have received it, & it will be yours. 
-Mark 11:24-

dont stop believe in GOD..
everything happens for a reason




p/s : always with you no matter what happen..just take care of urself and ur family..ur family need u badly right now & ur support..i be right here & oso pray for him..just believe in GOD.. HE will answer our pray.. :)


Monday, February 6, 2012

FEBRUARY NOTE..





my rumate keep motivated me when i'm 'down'
she know me better than anyone besides my family
i'm scared to lose someone that i really love
scared that him couldn't accept me for who i am
scared to hurt for many times
hope someday he will know the truth
& i will...............


p/s : all depends on time

Tuesday, January 31, 2012

LIVING IN VICTORY


No, in all these things
we are more than conquerors
through Him who loves us.
( Roman 8:37 )

'HIDUP DALAM KEMENANGAN'..our theme..PUJI TUHAN..this camp is the most best things happen in my life..it makes me close to God..Thanks a lot GOD for make me became part of your family..btw this camp only for northern IPG at Batu Feringghi..seriously, im type of people who seeking for God help when in troubles..i regret it so much..now i learn how to get more closer to God by read The Bible.. :)

sepanjang camp nie..tak dapat rasanya diucapkan dengan kata-kata..chewahhh..ayat tu xley blah..join camp nie bukan suka-suka..tapi dengan rela hati..because i think this camp will changes me to become strong, independent woman & the most important i want to know about JESUS.. :) 

biasalah klu dengar seminar confirm2 la mata lentok..tapi x tertido langsung masa seminar tu..good job la vic.. :) ..yang paling best bila tiap ipg cita tentang susah-senang-lawak-sedih dll dorg bile dapat ipg kat semenanjung..nasib kitorg sama je..bawa dri masing2 bila datang negeri orang..yang pasti ktorg bersatu dalam  camp nie..yang paling tersentuh bila malam 'sharing'..sedikit tersentuh..nangis kot..hehe..




sebelum pergi & last day kat CCC



hiking to Mukah Head/Lighthouse
tp x pegi kat rumah api  pon sebab semua dah penat.. :(


IPSAH GROUP


kumpulan perbincangan..
lawak  +  malu je ble si gotok cte yang bukan2 tentang keluarga dia..
hahaha..sorg pon xpaham.. ><


lastly, pasal lebam..
xtau dari mana dapat..
balik je maktab dah biru camnie..
tangan semua biru..sampai rumate ingat ktorg kena buli..haha
byk lagi..tp tunjuk nie je..
1 lg si gotok punya kerja bile die cubit sekuat hati dia..


Submit yourself therefore to God.
Resist the devil and he will flee from you.
 ( James 4:7 )

dapat firman nie kat belakang tag nama.. :))


p/s : Tuhan satukan hati kami semua & im looking foward for TCF at KL this august..Amen. 

Monday, January 23, 2012

BREAK UP TEXTS FOR YOU


BREAK UP TEXTS  FOR YOU

 WE BREAK UP NOW

5 YEARS LATER

YOU PROPOSE ME

HAHAHHAHAHAHAHAHA !!
>_<

FOR YOU MR FRED :-



coz texting u that word..huhu
main-main jak tadi..hihi


sorry !!

LOVE YOU !! 

I'm a self-proclaimed Independent and Matured Woman

Independent & Matured Woman..yes i am..!! haha..terasa bangga dan syok sendiri pulak..wuahahaha ..gila suda.. * klu rumate & dorg tgk confirm kaw2 kna dok gelakkan aku *..i guess time change me not too depend to anyone include my fam, friends & him..i can do it on my own..hurmm..hard actually but i hav no choice because its my life..so lame..lemme follow the path that already wrote for me..
emo gler petang2 camnie..nak wat camne kehidupan maktab katakan..yahhhhhhh !! balik kepada topik kita tadi..sambung emo ~~

became independent & matured make me felt lonely..macam xde kawan je..duk pon sorg-sorg bajet matang..haha..xla macam budak-budak lagi..ye ke?? orang tertentu je tau saya bagaimana orang ny..orang terima saya seadanya..wahhhhhhh..kalau saya berubah orang yang paling saya kasihani ialah rumate saya..sebab saya tahu dia xboley hidup kalau xda rumate yg 'baik' & 'cantek' seperti saya..poyos..LOL..haha...but thank goodness..i still maintain my style but change to be a better person..wuhuuuu...

Independent & Matured Woman ?? WTH !! mencarut2.. *pukul mulut..hehe..but deep-deep-deep-deep insides of me i still can't live without my fam..im not too depend on them but i hav to..macam tu agakny..complicated sangat2 hdup nie..


 the most person i really love :- MY PARENTS
I LOVE THEM
I ADORE THEM
THEY MY MENTOR
THEY MT TEACHER
THEY MY GUARDIAN
THEY ARE EVERYTHING IN MY LIFE

DAD :-
everytime is drank milo..it keep reminds me of you..missing u although u always pretend cool and didnt show ur love in front of us but sometime you inspired me a lot to stayed here & u the reason i choose education life..
 LOVE YOU DAD !!

MUMMY :-
still remmber a day after back from sibu.. i can hear u shouted to wake me up..then i text to inform but i didnt rep..huhu..u the person i miss a lot & u also the person know me closely & understand me..paling tachink sekali bila sem 2..masa tu sakit terok sampai perlu buat MRI..u almost cme here to visit & company me to hospital..tapi xjadi pon sebab dah sihat..*sihat ke??..mak cakap dulu waktu kecil saya la anak paling xbanyak kerenah..jarang sakit xmacam yang lain..tapi sekarang terbalik..sekarang yang paling kuar sakit ialah saya..setiap 1 sem mesti ada penyakit..& she the most worry person when her daugther in 'danger'..

LOVE YOU TOO MOM !!


MY STUPIDITY SIBLINGS
too much memories that we create..too much jokes that we laugh..too much advice that we ignored from our parents..too much plan that we plan..too much bad & good things that we do..too much money that we wasted..hehe..too much love that we shared and we still need love to each other..rasa mcam kurang kasih sayang pula..haha..we hav our own character..but we still one family.. BIG HUG FOR U GUYS !! 
LOVE YA 

MISSING MY FAMILY DAMN MUCH HERE !!
& NO ONE KNOWS .. :'(

25 JANUARY 2012 
im looking foward for it

p/s : still glad that i hav a another family here.. :)






_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Wednesday, January 18, 2012

Monday, January 16, 2012

tolong la tidor..


seronok betul guling-guling kat atas katil
sambil "golong-golong" kan selimut dengan tangan
pastu pejamkan mata sambil tersenyum
menikmati keseronokkan waktu nak tidur
bersama 2 buah selimut
bear-bear
dan bantal busuk
setkan minda

" SERONOKNYA BARING !!!!!!"
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

setengah jam selepas itu

terbangun semula
dan
berfikir 
-
-
-
-
*monolog*

"KENAPA"
"KENAPA"
&
"KENAPA X DAPAT TIDO NIE !!!! "

kelas pkul 7.30 esok..
huhu...
tidor la wahai mataku...
aku merayu..

cobaan kedua untuk melelapkan mata
nyte.. 
:)




p/s : entry paling xmasuk akal yang saya buat..haha..nyte



_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Monday, January 9, 2012

My Nathanel..


SAYA DAH ADA BABY SENDIRI !!!!

hehe..seronok tol kalau dah ada baby sendiri..bangun awal pagi sebab nak bagi die makan..xsabar nak balik kelas sebab die..kat kelas asyik sembang sal die dengan kawan2..sekarang dah pandai bungkus makanan sebab die..semua kerana die..!!! sebab die juga la lupa cari nota TITAS & FPK..xpe..banyak masa lagi..haha..

JOM TENGOK MUKA DIA YANG CHUBBY, HANDSOME, etc..


nie baru lahir..handsome kan...??
lahir2 je dah pndai senyum..rambut pon cam adik beradik upin-ipin..haha



xlama pastu pandai wat muka masam..
tension gak la..
ceyyyhhhhhhhh..


pastu marah..masa tea time pon ley tikam kelas sampai pecah....tension!!sempat gelabah cari jiran2 sebelah rumah..sorg pon xon9..tau2 kte ada mslah dorg plak xde..huhu..wahhhhh...SEMANGAT KEIBUAN tu tetap ada..nasib baik la jiran saya yang comel nie ade..die bagi nasihat kit..chewahhhhhhh...macam real2 plak..anak saya pon senyum kembali..haha.. :)


tengok muka die senyum...COMELLLL !!!! dgn pipi die yang chubby..awwwww !! >< ..sekarang nie die dah pandai berdiri..gigi pon dah tumbuh..dah pandai buat mimik muka..rmbut pon dah banyak..awwwwwwwwwwwwwwwwwwww !!! *tgh syok sendri..haha..tunggu elaun dah kuar kte g shopping k sayang..beli baju mahal2..haha..mama sekarang kegawatan ekonomi.. :P..nie la akibat terlalu taksub dengan dunia IT..hehe..




p/s : rumate marah..off cari nota TITAS & FPK... rindu baby..huhu






_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me